Prezentare Internet & Mobile World 2014. "Studiu de caz: Cum a ajutat Distinct pe evoMAG.ro sa faca fata varfului de trafic Blackfriday 2013".

09.10.2014

Bogdan Belu, CEO Distinct, a sustinut in cadrul conferintei Internet & Mobile World 2012 o prezentare cu titlul "Studiu de caz: Cum a ajutat Distinct pe evoMAG.ro sa faca fata varfului de trafic Blackfriday 2013".

vezi aici prezentarea si inregistrarea video..

Seminar Internet & Mobile World 2012. "Downtime is money".

21.09.2012

Bogdan Belu, CEO Distinct, a sustinut in cadrul conferintei Internet & Mobile World 2012 un seminar cu titlul "Downtime is money. Practical guide to find out how much downtime your business can afford".

Capitolele prezentarii:

 • 1. Introducere
 • 2. Cati bani pierzi la downtime ?
 • 3. Cati bani aloci ca sa te protejezi ?
 • 4. Cum distribui bugetul eficient ?
 • vezi aici prezentarea si inregistrarea video..


  Distinct sustine Defcamp 2012

  19.11.2012

  DefCamp 2012 @Bucuresti este cel mai mare eveniment de INFOSEC & hacking din Romania de pana acum, fiind asteptate in capitala cel putin 250 de persoane. Pe parcursul celor trei zile de eveniment, participantii vor putea urmari numeroase prezentari sustinute de oameni cu experienta in domeniul INFOSEC, vor putea monitoriza Wall of Sheep, ar putea participa la concursul DCTF (DefCamp Capture the Flag) sau isi vor putea pune site-ul la dispozitia unei echipe de testare. Totul sub acelasi acoperis, la acelasi eveniment - DefCamp.

  "Sustinem conceptul de ethical hacking si credem ca nivelul de securitate al aplicatiilor informatice din Romania trebuie ridicat. De aceea, am hotarat sa ne implicam pe mai multe planuri in sustinerea acestui eveniment" a declarat Bogdan Belu, CEO Distinct.

  "Colaborarea cu reprezentantii industriei este foarte importanta pentru noi iar colaborarea cu Distinct este una foarte buna. Multumim Distinct pentru sprijinul acordat." (Andrei Avadanei, Founder & CEO DefCamp Security Conference)

  Mai multe informatii pe www.defcamp.ro

  Sprijin pentru "Andrei Gligor pana in Sahara" si asociatia Inima Copiilor

  14.11.2012

  Distinct il sustine pe Andrei Gligor si asociatia "Inima Copiilor" in proiectul de strangerii celor 29.000 EUR necesari cumpararii unei RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

  Pentru a spriji aceasta cauza, Andrei Gligor si-a propus sa alerge 3600 de km in 8 luni (distanta Bucuresti-Tindouf/Algeria) pentru ca apoi sa participe la Sahara Marathon.

  Mai multe informatii pe www.andreigligor.ro

  Distinct in Marketwatch Datacenter 2012

  01.11.2012

  Distinct apare si in acest an in catalogul "Datacenter", editia 2012 editat de Marketwatch:

  "Cele peste 6.500 descarcari ale pdf-ului editiei 2011 (din siteul MarketWatch) ne-au motivat in acest demers si, totodata, ne-au asigurat ca interesul pentru piata locala de Data Center este ridicat. Sper ca, alaturi de principalii 17 furnizori relevanti, prin editia 2012 sa oferim continuitate unei surse unice si pertinente de informare pentru orice companie aflata in cautarea unor servicii de tip Data Center" (Gabriel Vasile, editor)

  mai mult ..

  Sponsorizare eveniment "Salvati copiii": campania "Bun venit pe lume"

  08.10.2012

  Distinct s-a implicat in promovarea evenimentului "Bun venit pe lume" realizat de fundatia "Salvati copiii", punand la dispozitia organizatorilor serviciul de Live Video Streaming. Evenimentul s-a desfasurat in acest week-end in 3 locatii din Bucuresti si a avut ca scop strangerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternitatilor din 15 orase din Romania.

  Potrivit organizatiei "Salvati Copiii", an de an mor, in medie, 1.900 de copii mai mici de un an, motiv pentru care pe 6 si 7 octombrie 1.900 de body-uri de bebelusi au fost amplasate in Bucuresti Mall, Plaza Romania si parcul Herastrau, scopul actiunii "Bun venit pe lume" a fost ca prin donarea sumei de 50 de lei un numar de 15 maternitati din tara sa fie dotate cu incubatoare, pentru a salva viata copiilor nascuti prematur.

  Distinct va sustine si in viitor acest gen de initiativa prin servicii oferite gratuit organizatorilor.

  Pagina campaniei: Bun venit pe lume

  Distinct Datacenter se interconecteaza cu Balcan-IX

  01.08.2012

  Distinct Datacenter anunta completarea interconectarii tehnice de mare viteza cu internet exchange-ul Balcan-IX operat de Romtelecom.

  Aceasta noua conexiune va asigura o calitate mai buna a transferul de date, atat catre clientii Romtelecom cat si catre alte 30 de retele nationale si regionale. Interconectarea directa ne ajuta sa garantam atat latimi de banda mai mari cat si timpi de acces mai mici pentru clientii nostri.

  mai mult..

  Am asigurat infrastructura (site si streaming live) pentru emisiunea "Fabrica de Staruri"

  04.06.2012

  De-a lungul celor 14 saptamani de desfasurare a concursului, Distinct a asigurat pentru TVR serviciile de live streaming, gazduire pe un cluster de servere a site-ului de web si suportul tehnic avansat.

  Cea mai importanta provocare a fost planificarea si implementarea serviciilor astfel incat sa faca fata varfurilor de trafic generate de emisiunile TV in prime-time din Romania si Republica Moldova.

  mai mult..

  Noaptea Agentiilor 2012 a fost transmisa live pe Internet de Distinct

  16.05.2012

  Am transmis live cu 26 de camere din 18 locatii "Noaptea Agentiilor", un eveniment anual, aflat la a treia editie, care isi propune sa promoveze creativitatea romaneasca, sa faciliteze socializarea in randul celor pasionati de publicitate, dar si sa permita publicului larg sa treaca pragul agentiilor lor preferate, intr-un cadru informal si relaxat.

  mai mult..

  Rezumat:
  Care sunt primii pasii pentru a avea o prezenta online proprie ?
  Cum iti alegi si cumperi domeniul ?
  Ce este o firma de webhosting ?
  Ce tipuri de oferte de gazduire web exista si care este diferenta dintre ele ?
  Cu ce incepi daca ai un site de care depinde profitul companiei tale ?
  Ce este un datacenter ?
  La ce aspecte trebuie sa fii atent cand alegi furnizorul ?

  Puteti vedea inregistrarea aici

  Pentru ca intotdeauna ne-am adaptat cerintelor clientilor, incepand de astazi avem inca un partener de renume alaturi de noi. Pe langa partenerii existenti, avem peering direct si cu RDS.

  Implementarea si certificarea unui sistem de management de mediu reprezinta adoptarea unei abordari sistematice in vederea tratarii aspectelor de mediu ale unei organizatii. In acest sens, politica si obiectivele de mediu practicate de Distinct, au acum si o recunoastere oficiala prin certificatul ISO 14001:2005 : http://www.distinct.ro/despre-distinct/certificari#iso14001.

  In ultimii ani, piata locala de Data Center a trecut prin schimbari majore si, chiar daca unele planuri au fost sistate in urma crizei economice, volumul investitiilor a fost destul de ridicat. MarketWatch a initiat o analiza a pietei, identificand principalii jucatori activi pe acest segment si sumarizand elementele esentiale ale ofertei comerciale a acestora.

  Analiza a avut in vedere existenta unui nivel de complexitate si respectarea unor norme constructive in etichetarea ca Data Center a unei facilitati.

  Distinct Datacenter se afla printre cele 13 companii participante la acest studiu, indeplinind conditiile analizei efectuate.

  Puteti vedea studiul aici.

  Distinct a facut azi 10 ani ! Tehnologia s-a schimbat, oamenii au ramas.

  10 ani de experienta neintrerupta si furnizare servicii de calitate.

  10 ani in care am oferit respect si profesionalism tuturor clientilor nostri.

  Puteti vedea aici poze facute de-a lungul celor 10 ani de activitate Distinct.

  Aici puteti vedea pagina noastra de Facebook.

  Din 2010 suntem membri ai Asociatiei Nationale a Internet Service Providerior (ANISP/RONIX) si Interlan, iar astazi am realizat upgrade la conexiunea cu Ronix, avand acum endpoint 10Gbps-able.

  Concertele din Garajul Europa FM continua.

  Cu o experienta de 20 ani pe piata muzicala romaneasca si cu peste 25 de albume lansate pana in prezent, Directia 5 vine in garajul Europa FM sa sustina un concert ... ca la inceputuri.

  Incepand cu ora 19:30, puteti viziona live pe www.europafm.ro , Concertul Directia 5.

  Inca o data, Distinct ofera suportul tehnic pentru realizarea acestei transmisii.

  http://www.europafm.ro/europa-fm-live/live-in-garaj/concert-directia-5-live-in-garajul-europa-fm.html

  Incepand cu ora 19:30, puteti viziona live pe www.europafm.ro , concertul Holograf, care va avea loc in Garajul Europa FM!

  Suntem bucurosi ca putem oferi suportul tehnic pentru realizarea acestei transmisii.

  http://www.europafm.ro/europa-fm-live/live-in-garaj/europa-fm-continua-seria-concertelor-live-in-garaj-video.html

  Expertii in securitate informatica prezenti la Congresul Mondial al Telefoanelor Mobile de la Barcelona spun ca smartphone-urile reprezint? "noul El Dorado" al hackerilor.

  Paul, Ioana si Bogdan au intrat in direct cu Bogdan Belu, Director General distinct.ro care le-a confirmat temerile: au inceput sa apara grupari care traiesc doar din exploatarea problemelor de securitate din telefoane, furand datele si folosindu-le mai departe.

  Cu toate acestea, se pot lua si masuri de siguranta: realizarea unui backup al datelor din telefon, parolarea datelor importante, blocarea accesului la interfata telefonului si actualizarea sistemului de operare. In plus, este nevoie de foarte multa atentie la instalarea aplicatiilor.

  Ascultati aici inregistrarea

  Mai multe detalii: http://www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/14448/Cum_sa-ti_protejezi_smartphone-ul_de_virusi.html  Vezi mai mult :


  Ce spun clientii despre noi ? Studii de caz
  Activitatea noastra in cifre De ce Distinct ?
  Istoricul firmei Aparitii in media
  Ce stim sa facem ? Lista clienti