Cine suntem ?

Incepand cu anul 2001, Distinct asigura infrastructura si buna functionare a serviciilor si aplicatiilor Internet. Oferta Distinct include servicii de hosting in propriul datacenter, managed services si SaaS. Clientii Distinct sunt firme al caror succes depinde de functionarea in bune conditii a aplicatiilor informatice cum ar fi servicii de continut, e-commerce, internet banking sau email. Suntem Cisco Partner, avem certificare ISO 9001:2008 si certificat de furnizor de retele sau servicii de comunicatie emis de Autoritatea Nationala de Comunicatii (ANC). Din 2010 suntem membri ai Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP/RONIX) si Interlan.

Viziune

Stim ca societatea are nevoie de specialisti in tehnologie buni, seriosi, adaptabili, organizati, care detin cunostinte solide in acest domeniu. Tehnologia informatiei este un domeniu care se schimba foarte repede, iar noi am invatat sa ne adaptam continuu la aceste schimbari. Astfel, am dezvoltat produse si servicii noi si inovative, devenind cei mai buni in aria noastra de activitate in piata IT.

Cu cine colaboram ?

Cunoscand responsabilitatea si pregatirea de care dam dovada de fiecare data, companiile ne incredinteaza parti importante din aplicatiile si serviciile lor. Acest lucru este sustinut si dovedit de catre clientii si portofoliul proiectelor realizate. Seriozitatea de care dam dovada in colaborarile cu firme mari precum TAROM, Green Pixel, Radio 21, Libertatea.ro, Cat Music, Evenimentul Zilei, ne recomanda ca fiind unii dintre cei mai buni.Vezi mai mult :


Ce spun clientii despre noi ? Studii de caz
Activitatea noastra in cifre De ce Distinct ?
Istoricul firmei Aparitii in media
Ce stim sa facem ? Lista clienti