Companie: Ringier Romania si EEC

Site: libertatea.ro, evz.ro, capital.ro, unica.ro

"Cu un numar de peste 4,5 milioane de vizitatori unici pe luna si numeroase stiri 'Breaking News', care aduc varfuri semificative de trafic, site-urile noastre au nevoie permanent de monitorizare, optimizare si planificare a infrastructurii hardware si software. Pentru asta ne bazam 24/7 pe suportul tehnic si infrastructura oferite de Distinct, partenerul nostru."

Companie: Ringier Romania si EEC

Site: libertatea.ro, evz.ro, capital.ro, unica.ro

"Lucram impreuna din anul 2008. Sunt inovativi, au in general solutii la toate problemele, rapizi si exigenti."

libertatea-logo evz-logo capital-logo unica-logo

hand arrow Vezi si studii de caz

Companie: EDI Romania (LARI Group)

Site: europafm.ro, radio21.ro, vibefm.ro

"Lucram cu Distinct pentru ca sunt seriosi si de incredere. In cei 10 ani de colaborare nu ne-au dezamagit niciodata. In plus au gasit solutii la orice problema si s-au adaptat la nevoile noastre pe masura ce am evoluat."

europafm-logo radio21-logo vibefm-logo

hand arrow Vezi si studii de caz

tarom-logo

Companie: TAROM SA

Site: tarom.ro

"Tarom.ro ofera pe langa multe informatii despre companie si posibilitatea de rezervare sau achizitie online precum si serviciul 'online checkin' cu pana la 60 de minute inainte de decolare. Redundanta, scalabilitatea si monitorizarea serviciului sunt factori importanti pentru noi iar cei de la Distinct au venit cu solutia completa"

hand arrow Vezi si studii de caz

greenpixel-logo

Companie: Green Pixel Interactive

Site: greenpixel.ro

"Distinct este una din putinele companii de tehnologie din Romania care intelege in adancime toate aspectele tehnice ale unei solutii. Lucram cu ei din 2003 in proiecte 'mission critical' si nu ne-au dezamagit cu nimic. Ii recomandam pentru expertiza, integritate si nu in ultimul rand pentru rezultatele livrate."

hand arrow Vezi si studii de caz

pukka-logo

Companie: Pukka

Site: pukka.ro

"I-am descoperit pe cei de la Distinct cautind servicii de streaming video in Romania. Erau cam singurii si au facut o treaba excelenta. Ulterior, am folosit mai multe servicii Distinct: servere dedicate, VPS, mailing si iarasi streaming. Mi-a placut ca sint oameni cu care poti discuta destul de liber despre ce vrei sa faci - iar ei sa vina cu idei - spre deosebire de robotii de marketing."

hand arrow Vezi si studii de caz

simplus-logo

Companie: Simplus

Site: simplus.ro

"Am lucrat cu Distinct din 2003 pe zeci de proiecte ce implicau nu numai cunostinte tehnice ci si responsabilitate si inovatie. Cand avem o idee noua ce implica tehnologie ei sunt primii pe care ii sunam."

hand arrow Vezi si studii de caz

cemancamazi-logo

Companie: La Papa 131

Site: cemancamazi.ro

"Dezvoltam constant servicii online prin care sa oferim clientilor posibilitatea de a comanda cat mai usor produse de pe website-urile din reteaua CeMancamAzi.ro. Cu Distinct, lucram pe proiecte ce implica servicii de suport tehnic, consultanta si datacenter inca din 2005 si au fost intotdeauna langa noi cand am avut nevoie."

hand arrow Vezi si studii de caz

ntrance-wedding-logo

Companie: N-Trance Media

Site: Organizari nunti si evenimente

"Agentia N-trance lucreaza Distinct din 2008. Dezvoltam impreuna servicii de calitate in urmatoarele domenii: datacenter, hosting, stream audio-video, consultanta si suport tehnic. Clientii nostri sunt foarte multumiti de serviciile noastre, iar noi le datoram celor de la Distinct tot respectul nostru. Distinct este cu adevarat ceva distinct fata de restul. Va multumim !"

hand arrow Vezi si studii de cazVezi mai mult :


Ce spun clientii despre noi ? Studii de caz
Activitatea noastra in cifre De ce Distinct ?
Istoricul firmei Aparitii in media
Ce stim sa facem ? Lista clienti