Hosting dedicat - performanta la cote maxime

Distinct va propune un serviciu adaptat si performant de tip hosting dedicat, solutia ideala in cazul administrarii unui site foarte popular, a unui reseller cu un numar mare de clienti, a unei companii mari sau a unui magazin virtual cu un trafic important.

Fiind un provider de hosting, Distinct ofera servicii de hosting dedicat pentru afacerea dvs., punandu-va la dispozitie fie solutii cu instalare rapida, in functie de trafic, fie solutii de hosting dedicat high-end, fara compromisuri. In plus, puteti beneficia de propria configuratia sau puteti apela gratuit la experienta echipei noastre pentru alegerea celei mai bune solutii.

Ofertele Distinct de hosting dedicat:

  • Server dedicat Expres - servere dedicate preinstalate, o solutie eficienta si rapida, fara costuri de instalare.
  • Server dedicat Trafic - gazduire pe servere dedicate pentru aplicatii ce necesita o latime de banda mare (latimi de banda peste medie).
  • Server dedicat Constant - gazduire pe servere dedicate pentru aplicatii ce necesita o banda internet constanta (niciun cost suplimentar pentru varfurile ocazionale de trafic).
  • Server dedicat Performant - gama de servere high-end, solutii de gazduire pe servere dedicate profesionale.
  • Server dedicat Personalizat - solutii personalizate adaptate cerintelor, asistenta pentru propriile configuratii de server dedicat.

Cereti specialistilor Distinct o oferta personalizata de hosting dedicat!