Instalare servere - servicii complete de la Distinct

  • instalare servere, configurare (instalare OS, drivere, update-uri firmware)
  • crearea de proceduri
  • Linux (RedHat, Fedora, CentOS, Debian, Mandriva, etc), Cisco, Windows
  • update-uri software
  • hardware: dimensionare, achizitie, instalare, diagnoza, reparare
  • sisteme embedded: remote printing, wireless printing (EPSON, Siemens TC45, wireless access points)

Avand o experienta notabila si o echipa de specialisti in tehnologie buni, seriosi, organizati si capabili de a tine pasul cu schimbarea, societatea Distinct ofera servicii complete pentru instalare servere. Fie ca este vorba de un server Linux, Cisco sau un server Windows, expertii nostri va ajuta in instalarea, configurarea si recuperarea de date.

Serviciul de instalare de servere presupune mai multe etape ce trebuie urmate pentru o functionare buna si eficienta. In functie de nevoile companiei, specialistii Distinct propun solutii optime acoperind o arie larga de utilizare, de la router la firewall, de la server de web pana la server de retea.

La noi veti gasi solutii pentru configurare si optimizare specifice celor mai comune brand-uri de servere (IBM, HP, Intel, Supermicro, Dell), update-uri software, dimensionare, achizitie, instalare, diagnoza si reparare hardware, monitorizare parametri (stare hardware, conectivitate, temperatura, etc), crearea de poceduri, sisteme embedded: remote printing, wireless printing (EPSON, Siemens TC45, wireless access points)...

Cereti specialistilor Distinct o oferta personalizata de instalare servere!